Yritys ja vastuullisuus

Lavian Eristykselle laatu on aina merkinnyt lupausten pitämistä. Me yhdistämme kustannustehokkaasti asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen työn jäljen. Asiakkaamme toimivat suomalaisen teollisuuden eri osa-alueilla, muun muassa energiantuotannossa, elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa sekä metallinjalostuksessa.

Vuonna 1983 perustetulle yrityksellemme laatu on aina merkinnyt lupausten pitämistä. Me yhdistämme kustannustehokkaasti asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen työn jäljen. Asiakkaamme toimivat suomalaisen teollisuuden eri osa-alueilla, muun muassa energiantuotannossa, elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa sekä metallinjalostuksessa. 

Henkilöstömme laatuun on aina yhdistetty korkea osaaminen ja alan edelläkävijyys. Kapasiteettimme riittää myös isompiinkin teollisuuden projekteihin. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja palvelemme asiakkaitamme luotettavasti.

Olemme myös huomanneet, että Suomen huoltovarmuuden kannalta tärkeillä aloilla toimivat asiakkaamme arvostavat entistä enemmän kotimaista osaamista ja huoltovarmuutta, luotettavuutta ja paikallisuutta. Näihin asioihin panostamme jatkossakin. 

 

Saimaa Group

Olemme osa Suomen suurinta eristys- ja telinetyökonsernia, Saimaa Groupia. Konsernin muut yritykset ovat:

 

Arvot

Ajallaan ja oikein

  • Selvitämme asiakastarpeen, luomme tilanteeseen sopivan ratkaisun ja lunastamme asiakkaidemme odotukset toimien tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteiskumppaniemme kanssa.
  • Pidämme kiinni siitä mitä lupaamme, niin palvelun, laadun kuin aikataulunkin suhteen.

Turvallisesti ja vastuullisesti

  • Olemme tinkimättömiä turvallisuuden suhteen. Suunnittelemme työmme turvalliseksi ja puutumme aktiivisesti havaitsemiimme poikkeamiin.
  • Toimimme vastuullisesti, reilusti ja kestävällä tavalla suhteessa ihmiseen, ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.

Yhdessä

  • Toimimme tiiminä ja johdamme edestä ja esimerkillä. Kannamme vastuuta kukin yksin ja yhdessä.
  • Huolehdimme koko henkilöstömme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista. Kehitämme ennakkoluulottomasti toimintaamme ja jaamme sekä hyödynnämme parhaita käytäntöjä.

Voit tutustua Saimaa Groupin nettisivuihin osoitteessa www.saimaagroup.fi.

Toimitusjohtaja Jukka Väkeväinen on tuttu näky niin tehtaalla kuin työmaillakin.

Me haluamme, että alan osaaminen kehittyy ja pysyy Suomessa seuraavienkin vuosikymmenien päähän, emmekä ole ulkomailta tuodun osaamisen varassa. Panostamme henkilökuntaamme, heidän turvallisuuteensa ja osaamiseensa.