Yritys ja vastuullisuus

Perheyrityksellemme laatu on aina merkinnyt lupausten pitämistä. Me yhdistämme kustannustehokkaasti asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen työn jäljen. Asiakkaamme toimivat suomalaisen teollisuuden eri osa-alueilla, muun muassa energiantuotannossa, elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa sekä metallinjalostuksessa.

Vuonna 1983 perustetulle perheyrityksellemme laatu on aina merkinnyt lupausten pitämistä. Me yhdistämme kustannustehokkaasti asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen työn jäljen. Asiakkaamme toimivat suomalaisen teollisuuden eri osa-alueilla, muun muassa energiantuotannossa, elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa sekä metallinjalostuksessa. 

Henkilöstömme laatuun on aina yhdistetty korkea osaaminen ja alan edelläkävijyys. Kapasiteettimme riittää myös isompiinkin teollisuuden projekteihin. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja palvelemme asiakkaitamme luotettavasti. Laatu, ympäristö ja työturvallisuusasiat ovat tärkeimpiä arvojamme kaikissa toiminnoissamme aina tarjousprosessista aina lopulliseen toimitukseen. 

Olemme myös huomanneet, että Suomen huoltovarmuuden kannalta tärkeillä aloilla toimivat asiakkaamme arvostavat entistä enemmän kotimaista osaamista ja huoltovarmuutta, luotettavuutta ja paikallisuutta. Näihin asioihin panostamme jatkossakin. 

Toimitusjohtaja Jukka Väkeväinen on tuttu näky niin tehtaalla kuin työmaillakin.

Me haluamme, että alan osaaminen kehittyy ja pysyy Suomessa seuraavienkin vuosikymmenien päähän, emmekä ole ulkomailta tuodun osaamisen varassa. Panostamme henkilökuntaamme, heidän turvallisuuteensa ja osaamiseensa.